I v 51 kommer äntligen Ramona Franssons självbiografi Ändhållplats Sverige att vara klar som nedladdningsbar Mp3 och CD-skiva. Uppläsare är Alexandra Rapaport.

Den 16 december kommer sjätte deckaren med spaningschef Greger Thulin,Hämnaren från Tjörn ut som CD-skiva och nedladdningsbar Mp3, med Reine Brynolfsson som uppläsare.

2 november finns Mord under Tjörn Runt som CD och Mp3 hos samtliga näthandlare.

Den 31 augusti kommer fjärde deckaren, Lyckohjulet ut som CD-skiva och nedladdningsbar MP3, med Reine Brynolfsson som uppläsare.

Nu finns de tre första deckarna, Dyrbar kärlek, Iskall hämnd och Mord i Skärhamn av Ramona Fransson, ute som nedladdningsbara MP3-filer och som CD-skivor.

Tredje deckaren, Mord i Skärhamn, läses just nu in av Reine Brynolfsson. Den beräknas komma ut som nedladdningsbar Mp3 och CD-skiva den 3 juni.

Den 15 maj är det äntligen dags för årets boksläpp. Det kommer att ske på Bokia i Stenungssund kl 14.00.
Signeringspriset kommer att ligga på 159:-.
Adressen är Sandbergs Plats 2, Stenungs Torg.

Nu finns deckarna, Dyrbar kärlek och Iskall hämnd av Ramona Fransson, ute som nedladdningsbara Mp3-filer och som CD-skivor.

Uppläsare är Reine Brynolfsson.

Därefter följer de andra deckarna under årets första fem månader. Samtliga deckare kommer att ha Reine Brynolfsson som uppläsare.


Ramona Franssons första deckare,
Dyrbar kärlek, är översatt till amerikansk- engelska av Judith Bourque. Precious Love finns att köpa som e-bok.