Klicka för en förstoring

Älskling, vi blir inte med barn, finns även i pocket. Talbok Daisy på biblioteken för läshandikappade och på gång till E-bok via Elib.se

Älskling,vi blir inte med barn


Ramona Fransson har skrivit en självbiografi om sin ofrivilliga barnlöshet. Ramona har på ett sorgmodigt, öppet och berörande sätt skildrat sin längtan och smärta i kampen för att lyckas bli gravid. Från det att Ramona var tjugo år 1976, fram till 1993 kämpade hon för att få medicinsk hjälp att bli med barn. Boken är fylld med starka och känsliga kapitel. Hur Ramona kände sig fångad av tankarna i att vilja ha barn. Den berättar om dagar fyllda av hat och besvikelse över en tom livmoder men även dagar då humorn fick utrymme i sorgen. ”Kan min berättelse hjälpa en enda människa med samma problem att må bättre, har jag lyckats, säger Ramona”.


På SU Sahlgrenska i Göteborg finns Lars Nilsson, leg.läk,docent,överläkare, med,ansv,IVF på IVF-enheten/Reproduktionsenheten, Kvinnokliniken SU Sahlgrenska, Område särskilda specialiteter, som hjälpte Ramona under flera år. I samband med att Ramona färdigställde manuset till boken, tog hon ånyo kontakt med överläkare Lars Nilsson och ställde frågor om ”Hur ska man bistå dagens ofrivilligt barnlösa par” som han tog sig vänligheten att besvara.

Älskling, vi blir inte med barn

Utgivningsår: 2008
ISBN: 9789197632034

Köp inbunden >>

Köp pocket >>


Finns även som e-bok och som DAISY-talbok
<< tillbaka

Större bild >>