Mord på Stenungsbaden Yacht Club
Vanessa äger inte sin kropp. Inte ens sin själ. Är vackre Antonio någon hon kan lita på? Hon som aldrig kunnat lita på någon. Som alltid blivit sviken.

”Applåder? Ljudet som väckt henne hade låtit som applåder. Hon kände sig förvirrad. Vad hon inte förstod var att ljudet kom från ett par ringduvor, som på sitt säregna sätt att flyga åstadkommit lätet med vingarna, och gett sig av i samma ögonblick en gren knäckts av fötter iklädda kängor. Varför låg hon här? Paniken växte inom henne. Hon gjorde ett försök att resa sig, men det gick inte. Händer och fötter var fastbundna. Hon låg som i en sträckbänk. Utan att tänka sig för försökte hon lösgöra sig med en häftig rörelse. Förutom den våldsamma smärtan som strålade ut från händerna ner i axlar och rygg blev hon illamående. I nästa sekund upptäckte hon sin nakenhet, och försökte paniskt vrida på huvudet.”

Varje timma forslas sexslavar till okända destinationer runt om i vår värld och de är fler än det en gång fanns slavar i världen. Varför säljer människor sin kropp och själ? Varför köper människor andras kroppar och själar och hur kan en människa sälja andra som ett knippe morötter och samtidigt sova gott om natten? Den här boken är än en gång en verklighetsbaserad thriller av Ramona Fransson, som fyller oss med vrede och fasa. Vrede över att det än i dag utnyttjas och slängs människor på sophögen, och fasa över att unga kvinnor och barn skändas, våldtas och mördas enbart för andras vinnings skull.

Mord på Stenungsbaden Yacht Club

Uppläsare: Reine Brynolfsson
Utgivningsår: 2013
ISBN: 978-91-86465-29-2

Köp inbunden >>
Finns ej som pocket
Köp Mp3-CD >>


Finns även som e-bok och nedladdningsbar Mp3

<< tillbaka

Större bild >>