Klicka för en förstoring
Författare Lilly Gertzon och justitieministern Bertrand Thom hittas döda, liggande hand i hand på vardagsrumsgolvet i sommarhuset. Är det mord eller självmord?
Huset är beläget på Tjörn, i Kyrkesund på berget Sumphuvet och ägs av den berömda förlagsfamiljen Gertzon. Johan Gertzon med besättning är anmälda till regattan Tjörn Runt men dyker aldrig upp till start.

Spaningschef Greger Thulin vill inte tro att debutboken av Lilly Gertzon ” Jag gömde mitt barn” en sann berättelse tagen direkt ur verkligheten, ska kunna ge dem några ledtrådar men kriminalkommissarie Katarina Linde är av en helt annan åsikt. Hon åker till Lysekil för att leta efter vad hon tror är kvinnan och hennes son som boken handlar om. Det visar sig att mannen i boken dömdes för incest, men var finns han nu? Och var han verkligen skyldig till övergreppet?

I en låda på vinden hittar Leo en besynnerlig brevväxling mellan sin mamma och en för honom okänd kvinna. Först blir han tveksam men till slut bestämmer han sig för att ta reda på sanningen.

Mord under Tjörn Runt

Uppläsare: Reine Brynolfsson
Utgivningsår: 2013
ISBN: 978-91-86465-27-8

Köp inbunden >>
Köp pocket >>
Köp Mp3-CD >>


Finns även som e-bok, nedladdningsbar Mp3 och som DAISY-talbok
<< tillbaka

Större bild >>